sábado, 21 de agosto de 2021

Triángulos de masa filo rellenos. Triángulos de masa filo recheos.

 Esta es una receta salada que te saca de muchos apuros vale para una comida si van bien acompañados, con arroz, ensalada ... O para un entrante o picoteo.

Esta e unha receita salgada que te pode sacar de moitos apuros, vale para unha comida se van ben acompañados, con arroz, ensalada... Ou para un entrante ou picoteo.

Solo necesitas masa filo.

Espinacas

Queso 

Ajo 

Nueces 

Y aceite para freír. 

So precisas masa filo.

Espinacas

Queixo

Allo

Noces 

e aceite para fritir


Usa el queso que más te guste, en este caso use mozarela porque es para los peques y no le gusta el queso fuerte, para mí me gusta un queso con poco más de potencia. 

Ajo crudo bien picado o en polvo, el de tu preferencia. 

Espinacas bien picadas y nueces. ( Este relleno lo puedes cambiar por lo que más te guste, ponerle almendras fileteadas, pasas, cambiar las espinacas por repollo... Deja volar a tu paladar)


Mezclar todo 

Cortar la masa filo en rectángulos rellenar y formar los triángulos. 

Una vez los tienes los puedes freír o hacer al horno asta que este bien dorados.

Usa o queixo que mais te guste, neste caso usei mozarela porque e para os peques e non lle gusta o queixo forte, para min gustame o queixo un pouco mais potente.

Allo cru ben picado ou en po, o da túa preferencia. 

Espinacas ben picaddas e noces. ( Este recheo podelo cambiar polo que mais te guste, poñer amendoas fileteadas, pasas, cambiar as espinacas por repolo... deixa voar o teu padal.

Mezcla todo

Corta a masa filo en rectángulos rechea e forma os triángulos.

Unha vez os tes podelos fritir ou facer o forno, ata que esten ben douradiños.



Estos están fritos:

Estos entán fritidos:




Y estos son al horno, quedan más ligeros:

E estos son ao forno, quedan mais lixeiros:



A disfrutar.

A gozar.